Over JouwNieuweLogeerPlek

 

Wij zijn JouwNieuweLogeerPlek. De plek waar mensen met een beperking snel en eenvoudig hun nieuwe logeerplek kunnen vinden. Daarnaast kunnen aanbieders van tijdelijke zorg bij ons gratis hun eigen locatie bijwerken en beheren. Ook kunnen zij ervoor kiezen om, tegen een kleine vergoeding, een uitgebreid profiel aan te maken om nog beter vindbaar te zijn.

Wanneer je een beperking hebt is “even logeren” niet vanzelfsprekend. Gelukkig zijn er veel fijne plekken waar je terecht kunt, maar hoe vind je die?  Het aanbod is enorm maar de aanbieders  zijn lastig vindbaar en van een goede collectieve zoekwijzer is geen sprake. 

Wij hebben met ons dagbestedingsplatform JouwNieuwePlek laten zien dat een lastig probleem geen moeilijke oplossing nodig heeft en dus zijn wij nu gestart met JouwNieuweLogeerPlek. Wij hopen met dit platform zoveel mogelijk mensen aan een fijne logeerplek te kunnen helpen.

Wij zijn dan ook enorm trots op ons platform zoals het nu werkt maar dit betekend natuurlijk niet dat het hiermee klaar is. We zitten nog vol met ideeën om JouwNieuweLogeerPlek nog beter en vriendelijker te laten werken en kijken er naar uit om hier samen met jullie mee aan de slag te gaan. Laat dus gerust je tips achter.

Voor zoekers

Zoekers naar een logeerhuis: Wij hebben ons platform gebouwd voor mensen die op zoek zijn. Snel & gemakkelijk, dat is belangrijk! En daarom hebben wij geprobeerd om alles zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te maken.

Vul je postcode in, filter op wat jij zoekt en vind de plek die bij jou past, zo simpel als 1,2,3!

Voor aanbieders

Aanbieders van logeerhuis: Zonder vulling geen platform. Het is belangrijk dat alle locaties gevonden kunnen worden. Daarom hebben wij er voor gekozen om alle locaties een gratis plek te geven op ons platform. Wil je beter opvallen of meer informatie over jullie locatie kwijt? Bekijk dan een van onze pakketten. 

Je hebt al een premium profiel voor minder dan een advertentie in het lokale sufferdje.

Voor begeleiders

Begeleiders; uitstroom begeleiders binnen het speciaal onderwijs, begeleiders van woonlocaties en andere begeleiders vormen vaak een schakel tussen de zoeker en de nieuwe werk- of dagbestedingsplek. Wij bieden hen een tool om gemakkelijk en gericht te kunnen zoeken en de cliënt meer bij het proces te kunnen betrekken.

Achter JouwNieuweLogeerPlek zit een team van specialisten met ervaring op het gebied van zorg, IT, reclame, social media en programmeerwerk. De ideale mix voor het neerzetten, uitrollen en optimaliseren van een platform als dit! Dit hebben wij al bewezen met ons dagbestedingsplatform JouwNieuwePlek.

En we zijn er nog niet! Dit is pas de start! We hebben nog een tal van ideeën op de plank liggen om het platform nog sneller, beter, eenvoudiger en vollediger te maken. Mocht je overigens zelf een tip of verbeterpunt weten dan ben je van harte welkom om deze met ons te delen, want samen weet je meer!

Deel jouw idee!

Het Team van JouwNieuweLogeerPlek

Dennis

UX/UI designer van het eerste uur en oprichter van JouwNieuweLogeerPlek.

Maarten

IT specialist in hart en nieren en oprichter van JouwNieuweLogeerPlek.

Martyn

Enthousiaste begeleider en oprichter van JouwNieuweLogeerPlek.

Maey

Lean and mean programmeur.

Madelon

Vormgever met oog voor detail.

Heidi

Fotograaf voor JouwNieuweLogeerPlek.

Mayra

Content Marketeer

Rik

Programmeur website en hardware.

Vacature

Wordt dit Jouw Nieuwe Plek bij JouwNieuweLogeerPlek?

Ook interessant!


Dit is waar het allemaal mee begon. JouwNieuwePlek is het portaal voor het zoeken en vinden van een passende dagbesteding. We hebben absoluut niet stilgezeten het afgelopen jaar, of eigenlijk jaren. Na het succes van JouwNieuwePlek kregen we bovengemiddeld vaak de vraag/wens naar een zoekmachine voor logeerplekken. En dat vonden wij ook heel logisch en daar hebben we dan ook gehoor aan gegeven.

Mocht je dus op zoek zijn naar passende dagbesteding? Ga dan naar JouwNieuwePlek.nl